Aura-live

Ravintola Akseli

Uudessa Ilmalan Aurassa sijaitsevassa Ninan Keittiö Ravintola Akselissa tarjoillaan maistuvaa lounasta sekä laadukkaita kokous– ja catering-tuotteita sekä palveluita. Ravintolamme yhteydessä on myös kahvila, jossa on tarjolla monipuolisia kahvilaherkkuja sekä erikoiskahveja. Ravintolan tila sopii erinomaisesti erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Ilmalan Auran ravintola Akseli ennen avaamista
Ilmalan Auran neuvottelutila Välke neljälle hengelle

Neuvotteluhuoneet

Ilmalan Aurassa on kaikille vuokrattavia kokoustiloja, joissa voi kätevästi järjestää palaverin 4-20 henkilölle. Jokainen kokoushuone on sisustettu oman näköisekseen ja jokaisesta tilasta löytyy taulutelevisio kuvansiirtoon monipuolisilla liittimillä sekä laadukas äänentoisto/kamerajärjestelmä.

Kokoustarjoilut tilaat helposti huonevarauksen yhteydessä Ravintola Akselista.

Tervetuloa tutustumaan!

Ilmalan Aura uusi vaihdettava kuva

Terveisiä Ilmalan Aurasta!

Lue viimeisimmät kuulumiset työmaalta sekä yhteistyökumppaneiltamme. Seuraa Auran rakentumista ja valmistumista vaihtuvilla kuvilla avajaispäivään saakka!

  • Kaikki
  • Rakennustyöt
  • Yhteistyökumppanit
  • Ilmalan alue
  • Kestävä kehitys
  • Muut

Muuntojoustavat ja mukavat tilat Ilmalan Aurasta

Yhteistyössä ammattilaisten kanssa suunnitellut tilat tukevat yrityksen toimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Kiinteistön rakennuttaja Hartela on tukena muutoksessa ja varmistaa että prosessi sujuu mutkattomasti ensitapaamisesta tupaantuliaisiin asti.

Ilmalan Aura
Ilmalankuja 3, 00240 Helsinki

Yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö
Olli Vuorio

040 550 2300 olli.vuorio@avanto.fi

Vuokraus
Ilmari Hämäläinen

050 569 0466 ilmari.hamalainen@hartela.fi